Luke Ontwerper.jpg

LUKE BOUWMAN

Tuin Ontwerper

Welkom bij de tuin ontwerpstudio van Bouwman Buitenleven. Mijn naam is Luke Bouwman, eigenaar en ontwerper van droomtuinen met al meer dan 20 jaar ervaring in het vak. Ik ben begonnen als hovenier en ik heb mijzelf kunnen ontwikkelen in een ontwerper van sterke, strakke en moderne tuinen. Tuinen zijn mijn passie en dat komt terug in de ontwerpen. Een genot om naar te kijken en een droom om in te leven.

Hieronder vindt u meer informatie over het proces voor het creëren van een tuinontwerp.  

 

WERKWIJZE TUIN ONTWERPEN

Hieronder een uitgebreidere uitleg over de stappen die worden doorlopen tijdens het ontwerpen van uw droomtuin of landgoed.

foto3.jpg

KENNISMAKING

Wie bent u en wie zijn wij? Dat is een belangrijke vraag in het ontwerpproces. Tijdens de kennismaking bespreken we uw wensen en de mogelijkheden. Leggen wij u onze werkwijze uit en bepalen de vervolg stappen.

AFSPRAAK OP LOCATIE

Samen bekijken we uw tuin of landgoed. Dit geeft ons een goed beeld en gevoel van de situatie. Hier bespreken we nogmaals uw wensen, houden we rekening met uw gezinssituatie en bespreken we de zichtlijnen. Al deze aspecten zullen de vormgeving van uw ontwerp verbeteren.

tuin-
Designing%20on%20a%20Tablet_edited.png

SCHETSPLAN

Na de kennismaking met u en uw tuin, gaan wij aan de slag met het ontwerp. Wij verwerken uw wensen in een uitgebreid voorlopig ontwerp.

BESPREKEN VOORLOPIG ONTWERP

Samen bespreken wij het voorlopig ontwerp. Wij leggen uitgebreid uit waarom keuzes zijn gemaakt. Dit alles om u een zo goed mogelijk gevoel te geven bij het ontwerp. Om het ontwerp nog meer te laten spreken creëren wij ook een 3D animatie, hierover in de volgende stap meer.

Foto6.jpg
Afbeelding2_edited.jpg

3D ANIMATIE

Neem een virtuele tour door uw tuin door middel van een 3D animatie die wij voor uw creëren. Hierdoor kunt u alvast een vleugje proeven van uw toekomstige tuin of landgoed.

DEFINITIEF ONTWERP

De laatste stap van het ontwerp. Nu is het tijd om de definitieve kleuren en materialen te kiezen. Nu voldoet uw tuin of landgoed ontwerp helemaal aan uw wensen.

Ontworpen achtertuin
rekenmachine

PRICING EN OFFERTE

Aan de hand van het definitieve ontwerp maken wij een passende offerte voor de realisatie van uw ontwerp.

PLANNING EN UITVOERING

Het ontwerp moet nu werkelijkheid worden. Wij kunnen voor u een professionele planning en uitvoering verzorgen.

bouwplannen
 

WAT ZIT ER NOG MEER IN UW TUINONTWERP?

Naast een uitgebreid ontwerp met 3D animatie, ontvangt u ook de volgende extra's. Hiermee bieden wij u een totaalplaatje zodat u nog lange tijd kan genieten van uw tuin of landgoed.

LB-8890.jpg
2df1002a4c89d3415015aa9081b7e37a.jpg
Watersproeier
WhatsApp Image 2020-12-01 at 13.07.45 (3

BEPLANTINGSPLAN

Voor een optimale groei van de verschillende onderdelen van uw tuin.

VERLICHTINGSPLAN

Zodat u dag en nacht kan genieten van uw tuin. Een versterking van de zichtlijnen.

BEREGENINGSPLAN

Versterking voor het optimaal laten groeien van uw tuin en een toevoeging op het onderhoud.

Download voorbeeld

BOUWKUNDIGPLAN

Dit plan garandeert dat de verschillende constructies op een correcte wijze tot realisatie komen.

Download voorbeeld
 

TUINONTWERP VOORBEELDEN

Om een beter beeld te krijgen van onze mogelijkheden betreft tuinontwerpen, zijn hieronder verschillende voorbeelden beschikbaar als download.

MODERNE TUIN

STADSTUIN

PARKTUIN